Glyph

Najava vebinara: “Deca u sportu”

28.09.2021.

U četvrtak, 30. septembra u 18 časova, Centar za prava deteta organizuje besplatan vebinar “Deca u sportu”. Gosti, trećeg po redu, vebinara o pozitivnom roditeljstvu biće Andrija Gerić, psiholog i bivši odbojkaški reprezentativac Srbije i Radmila Vulić Bojović, psihološkinja i porodična psihoterapeutkinja, a razgovor će voditi Miša Stojiljkov, novinar.

Gosti će govoriti o uticaju sporta na razvoj deteta, ulozi roditelja, izazovima roditeljstva i promenama koje se konstantno dešavaju tokom razvoja dece. To će ujedno biti prilika i za učesnike vebinara da postave pitanja i podele svoja iskustva ili izazove.

Centar za prava deteta kroz kampanje za promociju koncepta pozitivnog roditeljstva i održavanje kontinuiranih obuka namenjenih roditeljima, nastoji da osnaži roditelje da u svim sferama života deteta primenjuju pozitivne roditeljske prakse u vaspitanju dece.  

Ovim putem pozivamo roditelje i sve zainteresovane da prate vebinar u trajanju od 60 minuta putem Fejsbuk stranice Centra za prava deteta ili ZOOM platforme prijavom na link: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSds04Us0G…/viewform.

Centar za prava deteta organizuje vebinar u okviru projekta „Prava deteta u politikama i praksi“ koji sprovodi u partnerstvu sa Save the Children International, a uz finansijsku podršku Vlade Švedske, čiji je cilj unapređivanje sistema zaštite dece.

Medijske objave: